Lacoste

ahlensoutletInspiration

Dags för en ny parfym? Just nu har vi fått in ett nytt varumärke på dofthyllan – Lacoste! Varför inte prova denna härliga Lacoste Pour Femme Intense Edp 30ml med toppnoter av svarta vinbär, mandarin, bergamott och grape. En fräsch och sprudlande sommardoft!🌸 Pris 290kr (rek.pris 495kr)

Perfekta servetter – eller kökshanddukar

ahlensoutletInspiration

Ok, bilden är lite suddig. Men vad gör väl det när priset är skinande rent? Just nu säljer vi ett 6-pack med kökshanddukar för endast 25.- Det rekade ordinarie priset låg på 199:- Så en liten nätt rabatt på 87% 😎
Materialet är i bomull och har hög uppsugningsförmåga så perfekta till att torka glas med. Dock är ju priset så fördelaktigt så jag råder er till att köpa dessa och använda dom som servetter. det är sådan skillnad med tygservetter – härligt inslag i dukningen! Vi har fått mängder med färger så det är bara att välja! Men som vanligt är det partier och när priserna är låga är det lätt de tar slut snabbt. Så skynda fynda!

Sommarfräscha läppar!

ahlensoutletInspiration

Tips för sommarfräscha läppar💄 Joli Rouge från Clarins är ett vårdande och fuktgivande läppstift som med sin krämiga konsistens mjukgör och jämnar ut läpparna. En glänsande färg som sitter i flera timmar! Pris 70kr (rek.pris 255kr)

Härliga kuddar!

ahlensoutletInspiration

Ni har väl inte missat vårt nya varumärke View!
Just nu har vi en mängd linnekuddar i den lite större storleken 50×50! De finns i färgerna rosa, offwhite, mörkgrå, grön och semapsgul. Risk för slutförsäljning! Priset är endast 90:- och då ingår både kuddfodral och kudden. Tyget är i linne vilket gör att strukturen är väldigt fin! Perfekt både till uterummet, trädgården, soffan eller sängen! Löp och köp!

Bubbelkrukor

ahlensoutletInspiration

Bubbelkrukorna säljer som smör i solsken! Just nu har vi fått in en ny laddning i våra varuhus! I flera färger. Det skiljer sig mellan varuhusen vad som finns kvar och vad de fått levererat.
Priserna är för den lilla 60:- (rek pris: 99:-) och den något större 80:- (rek pris 149:-)

Fotocred Instagramkonto: Interiorby.h.h – gå in och följ! Magiska bilder! 

Fint stengods till magiska priser!

ahlensoutletInspiration

Äntligen har vi fått tag på dessa fina koppar, assietter och skålar!
Muggen och skålarna kostar 40:- / styck och assietten kostar 40:-
Finns i två färgvarianter, mörk grå och ljusgrå. ☕

Lyxiga produkter från Bio Beauté by Nuxe

ahlensoutletInspiration

Vi har fått in ett parti med lyxiga produkter från Bio Beauté by Nuxe för både ansikte och kropp! Det är ekologiskt certifierade produkter med aktiva ingredienser från ekologiska frukter – rika på antioxidanter!

Prova Bio Beauté Vitamin-Rich Detox Mask with Orange Water – en vitaminrik detoxmask som har en avgiftande och klargörande effekt på huden och ger den nytt lyster tack vare essentiella oljor från apelsin, citron och mandarin! 🍊 Pris 120kr (rek.pris 225kr)

Håraccessoarer i parti och minut

ahlensoutletInspiration

Aldrig har det varit så modernt med accessoarer som nu! Extra kul tycker vi det är med alla accessoarer till håret. Vi har alltid flera exponeringar med accessoarer. Vi får nyheter löpande hela tiden. Just nu är varuhusen väl påfyllda!

Dessutom har vi en mängd med accessoarer för barn – det brukar vara ett populärt område för våra minsta kunder!

Behövs solcreme i sverige nu?

ahlensoutletInspiration

Ladda upp med solkräm inför sommarens alla resor! Just nu erbjuder vi tag 3 betala för 2 på hela vårt utbud av solkrämer 🌞 (Malibu 200ml SPF 20 lotion pris 55kr – rek.pris 79kr)

Hur billigt kan det bli med ett par Flip Flop?

ahlensoutletInspiration

Svensk sommar är ju härligt! Om det är varm så går det alltid åt flipflop och skulle det regna passar dessa flip flop utmärkt att ösa bort regnet från hängmattan…. Hmm kanske inte – men är priset bara rätt så går det alltid åt någon extra flip flop!

Vi har fortfarande kvar lite Flip Flop från Panos till det magiska priset av 20:- Det rekade priset är 299:- Så här kan vi skryta med rejäla rabatter. Det bör finnas i samtliga våra varuhus men i och med priset så bör ni kika med ert varuhus för att vara helt säkra. Den storlek vi har mest av kvar är 43/44.