Att vara varuhuschef hos oss!

ahlensoutletInspiration

Låt oss presentera vår Varuhuschef  i Norrköping – Linnea Axelsson. Att vara Varuhuschef på ett Åhlens Outlet varuhus innebär många järn i elden. En slimmad organisation, stort varuflöde samt att det är en ny kedja innebär ett högt tempo, snabba beslutsvägar och att våga testa nya vägar. Vår uppdragsgivare är våra kunder och det gäller att ha snabb kassalinje, att få alla medarbetare att bjuda på ett leende och att göra det enkelt för våra kunder att handla hos oss!

Som medarbetare hos oss kan man även få göra massor med annat kul – som i Linneas fall – hon har ett fint öga för styling och fotografering – här är hon själv med på bild med modeplagg från höstens senaste parti vi fått in.
Och det är inte ovanligt att våra medarbetare tar bilder som vi använder i våra flöden på socialamedier. I snitt postas det minst 1 bildserie varannan dag som kommer från en medarbetare! Det gör oss snabba och skapar mer personlighet i våra flöden!

Så en liten snabb inblick hur det är att jobba hos oss på Åhlens Outlet som Varuhuschef!

Är du sugen på Åhlens Outlet ska du hålla utkik på Linkdin – vi lägger ut tjänster här när de kommer upp! Är det i butik du vill söka jobb till så ska du kontakta respektive varuhus. Du finner kontaktuppgifter via vår hemsida/varuhus. Men allra bäst är det ju att besöka varuhuset och presentera dig!