Beställ och hämta upp utanför våra varuhus!

ahlensoutletInspiration

Äntligen kan vi erbjuda att beställa våra varor och hämta upp dom utanför våra varuhus. Perfekt för alla som inte vill eller inte kan komma in

För er som vill nyttja uthämtning utanför våra varuhus:
Så här kommer det gå till:

 1. HittaDe varor som går att beställa läggs upp i storyn och/eller som inlägg på ditt lokala varuhus instagramkonto.
 2.  Beställ – När du finner en vara eller varor du vill köpa skickar du ett direktmeddelande/DM till ditt varuhus med tydlig info om vilken vara, färg, storlek om det är nödvändigt, antal, ditt namn och telefonnummer samt vilken upphämtningstid som önskas. Lägger du beställning innan 10.00 kan upphämtning ske samma dag.
 3.  Betala – När beställningen är plockad skickar varuhuset information tillbaka till dig om att det är dags att betala. Betalning sker via Swish. När betalningen är gjord får du ett kvittonummer av varuhuset – Spar det! Sedan bekräftar ni upphämtningstiden.
 4.  Hämta – Fem minuter innan du kommer till vår Pick Up Point, som du hittar utanför vårt varuhus i anslutning till vår entré, ringer du varuhuset – ange ditt kvittonummer och namn. Vi möter upp tryggt och säkert med din påse!

Speciell hantering kring våra Dagensdealvaror:
Dagensdealvaror går även de att lägga en beställning på med uthämtning utanför våra varuhus. Vi kommer inte släppa alla antal till denna service, utan en del som går att köpa. Varje vara kommer läggas ut kvällen innan och då går de beställas via Pick Up Service fram till kl: 10.00 samma dag som kalendervaran gäller. Lägger man beställning efter eller om antal är slut kommer vi dessvärre inte kunna erbjuda denna service. På helger sker ingen Pick Up Service, men du kan beställa aktuella varor med leverans nästkommande vardag.

Vi hoppas att vår nya Pick Up Service möjliggör för fler att handla hos oss!

Väljer du att komma in och handla kommer detta ske på ett tryggt och säkert sätt. Åtgärder vi gjort för att du ska handla tryggt:

 • Extra öppet på torsdagar. Varje torsdag öppnar vi klockan 9.00 för alla som tillhör riskgrupp. 
 • Kundvärdar – vi har en kundvärd i våra varuhus som ansvara för att avstånd hålls, att se att totalantalet inne i våra varuhus inte är för många och anpassa antalet inne utifrån de avstånd som hålls. Behövs det så är våra kundvärdar ansvariga för att stänga entrén tills vi har rätt antal med avstånd mellan varandra. Utöver detta kommer kundvärden att peppa alla att sprita händerna ofta.
 •  Pelare med handsprit – finns utställda i våra varuhus – allt för att vi ska peppa oss alla att sprita oss ofta.
 •  Avståndsmarkeringar i golv – vi har satt upp extra många avståndsmarkeringar i våra varuhus för att hjälpa oss alla att påminnas om att hålla avstånd.
 • Vi har en online uppföljning hur många som är inne i våra varuhus och samtliga varuhus har ett maxantal. Detta innebär att om uppsatt maxantal uppnås kommer vi stänga för in/utsläpp.
 • Uppmaningar – vi har uppmaningar i våra högtalare om att hålla avstånd. 
 • Nolltolerans – vi har nolltolerans för våra anställa att jobba med symptom. Det gäller även kunder, där ansvaret ligger på dig för att inte besöka oss eller någon annan butik om du känner dig krasslig

Men sist men inte minst så är det vi alla ihop som skapar en trygg och säker smittmiljö! Det är bara vi alla ihop som kommer lyckas med det!

Var rädda om er där ute!