Smyckesskrin

ahlensoutletInspiration

Otroligt fint smyckesskrin med spegel. En perfekt julklapp? Inte vet vi – men vi måste verkligen tipsa om den! Så fin!

Save the date!

ahlensoutletInspiration

Handla i lugn och ro! Vi öppnar redan klockan 7 den 9 december – allt för att öppna upp för att göra julinköp tidigt och innan hela julruschen drar igång. Spara detta datum så du inte missar det! Utöver detta kommer vi ha extra erbjudanden och även anordna lite tävlingar. 

Hoppas vi ses!

Juliga kakburkar

ahlensoutletInspiration

Vi har fått in lite roliga kakburkar som har julmotiv – som denna tomte eller snögubbe. Flera olika våningar. Perfekt för julgodiset!

Varför kan det ibland skilja sig?

ahlensoutletInspiration

Vi får ofta frågan om varför det ibland kan skilja sig i sortimentsutbud mellan våra varuhus!

Anledningarna är flera och vi tänkte berätta de vanligaste anledningarna här:

  • Inköpsvolymer – Vi har en stor del av vårt sortiment som vi köper upp som tillfälliga partier och klipp. Ibland är partierna större och ibland är de mindre – vilket gör att är det ett mindre parti vi fått tag på kanske inte alla varuhus får av detta klipp och ibland är antalen så små så alla får men mindre i antal
  • Leveranserna – Just nu skiljer det sig mer mellan varuhusen i när leveranser sker. Det är stökigt ute i världen och det kan nog fortsätta vara skillnader ett bra tag framöver
  • Säljer olika fort – Våra varuhus säljer olika fort och mycket mellan varor som kommer in. Det gör att även om ett varuhus har fått in mer i antal av ett parti så kan de sälja slut snabbt på bara en dag medan hos andra räcker inköpen längre.
  • Hur snabbt varuhusen får fram varor – idag har vi stort tryck på varor in till våra varuhus – det gör att det är mycket varor som ska plockas fram i varuhusen – där kan det skilja mellan varuhusen hur snabbt varorna hinns att få fram och även i vilken ordning som varor plockas dram.

Många saker påverkar men ett tips från oss är att följa ditt varuhus på deras lokala instagramkonto. Dels att se vad som plockas fram men också om du har en fråga så får du snabbare svar via DM i de lokala kanalerna.

 

Servetter från Gynning

ahlensoutletInspiration

Dessa servetter från Carolina Gynning ger din dukning ett lyft – eller varför inte sätta dom i en servetthållare och vips så har du en snygg och färgglad inredningsdetalj? 

Skönhetskit!

ahlensoutletInspiration

I denna juliga presentförpackning får man med både kroppsskrubb, badskum, kroppslotion och en tvättsvamp.  

Julpresent!

ahlensoutletInspiration

Hos oss finner ni färdiga julpresenter som denna där en tomte och ljuslykta ingår.

Julklappskit!

ahlensoutletInspiration

Hur bra med julklappar som är redo att ges bort på en gång? Hos oss finner ni massvis av färdiga julklappskit.