Allt finns inte hos alla!

ahlensoutletInspiration

Åhléns Outlet är ett företag som köper upp mycket klippvaror och där varor säljs olika fort i olika varuhus, därav kan sortimentet skilja mellan varuhusen. Det bästa sättet att se utbudet just i ditt varuhus är att gå in och kika på ditt närmsta varuhus lokala Instagramkonto. Där uppdaterar de dagligen på vad som finns. Du finner vart vi finns här

Massor med nyheter!

ahlensoutletInspiration

Vår dekorera avdelningen har blivit påfylld med massor med nyheter! Allt från filtar, krukor, vaser, kuddar, lyktor och massor med doftljus och statyer. Har du inte besökt oss på länge bör du göra det! Man bli så glas av alla nya färger som hittat hem till oss – nu är frågan om de kommer hitta vidare till ditt hem.

Ta med Hotellkänslan hemma!

ahlensoutletInspiration

Har du vaknat upp på ett hotell någon gång och sovit som en stock? Har du tänkt på att täcket är extra fluffigt och skönt? Vi säljer ett helt magiskt täcke som är precis som täckena på hotellet – därför har vi valt att döpa det just till hotelltäcke!

Har du testat det?

 

Sov gott!

Low Budget!

ahlensoutletInspiration

Januari kan ekonomiskt kännas som en mycket lång månad. Vi har valt ut våra favoriter som alla har fördelaktiga priser här! Hos oss får du pengarna att räcka längre!

God Jul

ahlensoutletInspiration

Vi på Åhléns Outlet önskar dig en fin jul!